Új vezető a budapesti Agora központot építő cég élén

Lemondott posztjáról Radnóthy Zoltán, az Agora Budapest komplexumot építő HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő csoport magyarországi ügyvezetője, utódja
Jan Hübner, a csoport lengyelországi cégének igazgatósági tagja és a kivitelezési üzletág vezetője.
A HB Reavis 2007-ben kezdte meg működését Magyarországon, és azóta Budapest egyik vezető irodafejlesztőjévé nőtte ki magát a budapesti irodapiacon. Radnóty Zoltán vezetése alatt a vállalat a gazdasági válság közepén adta át első irodaépületét, a Váci Corner Offices-t, amely 2015-ben a bérlők szavazatai alapján Az Év Irodaháza lett. A HB Reavis nemrég kezdte meg mérföldkőnek számító új projektje, a több ütemben megvalósuló Agora Budapest építési munkálatait, amely 2023-ra 136 000 négyzetméter bérbe adható irodát és kiskereskedelmi területet kínál majd. A projekt jelentősen átformálja majd a Váci út és a Róbert Károly körút forgalmas csomópontját.
  Jan Hübner
Radnóty Zoltán az elkövetkezendő hetekben tovább segíti a cég működését és pozíciójának zökkenőmentes átadását, amelyet hamarosan Jan Hübner vesz át. Az új vezető 2012 és 2017 között körülbelül 500 millió euró összértékű projektért felelt, köztük a Varsó legelismertebb irodafejlesztései közé tartozó Gdański Business Centerért és a Varso Place-ért. Hübner munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a HB Reavis mindössze pár év alatt Varsó egyik vezető irodafejlesztőjévé vált.
Mielőtt 2012-ben Lengyelországba költözött, Hübner 2 évig Csehországban dolgozott projektvezetőként, ahol a vállalat első prágai fejlesztése, a River Garden kivitelezési terveit és munkálatait felügyelte. Emellett ő irányította a fenntarthatósági irányelvek és a zöld építési szabványok (BREEAM minősítés) bevezetését a cégen belül.
Print Friendly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.