Sellyey Tamás a DVM group új értékesítési igazgatója

Hazánk legkomplexebb integrált szolgáltatásokat nyújtó építőipari cége, a DVM group  új pozíciót hozott létre cégcsoport szinten. Az értékesítési igazgatói feladatkörrel Sellyey Tamást bízta meg, akinek mandátuma a cégcsoporton belüli üzletfejlesztésre és professzionális értékesítésre irányul.

Sellyey Tamás 1998 óta meghatározó szereplője a hazai ingatlanszakmának, és ez idő alatt jelentős tapasztalatot szerzett a tanácsadói, befektetői és fejlesztői területen egyaránt. Előző munkaadói között voltak többek között a Gordon & Webster (Deputy CEO), a DTZ Hungary (Head of Investment), az Indotek Group (Sales & Marketing Director) és a DBH Group (Managing Director). A hazai ingatlanfejlesztési szegmens kevésbé dinamikus éveiben a Philips Hungary (Country Representative) és a Philips Lighting (CEO) meghatározó pozícióiban bizonyította vezetői képességeit.

A közgazdász végzettségű szakember munkája mellett aktív szerepet vállal szakmai-, üzleti- és társadalmi szervezetek életében (RICS: Royal Institute of Chartered Surveyors, Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara, Menedzserek Országos Szövetsége, Széll Kálmán Alapítvány).

Kovács Attila MRICS, a DVM group alapítója és ügyvezető partnere óriási várakozással tekint a közös munka elé: „cégcsoportunk fejlődésében elérkezett az a pillanat, amikor a divíziók értékesítési törekvéseinek koordinálását kizárólag egy ilyen felkészültségű, magasan kvalifikált szakember láthatja el.  Reményeink szerint Sellyey Tamás irányítása alatt a DVM group ingatlanfejlesztési-, tervezési-, projektmenedzsment-, környezettudatossági tanácsadói- és fővállalkozói tevékenysége új kapcsolódási pontokat, szinergiákat épít majd ki, és új piaci lehetőségeket teremt.”

Print Friendly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.