Nemzetközi bérlőkkel telik a Mill Park irodaház

Az IT Services Hungary (ITSH), Magyarország legnagyobb infokommunikációs (ICT) munkáltatója úgy döntött, hogy 2018 második negyedévétől a Skanska által fejlesztett Mill Park irodaházba helyezi át budapesti székhelyét, ahol körülbelül 17.300 négyzetméternyi irodaterületet fog bérelni. A bérbeadás során a vállalat a Colliers International segítségét vette igénybe. 

A budapesti irodapiac egyik új fejlesztéséről van szó egy olyan területen, ahol nagyon sok a kihasználatlan ipari telek. A IX. kerületben található Mill Park irodaház két épület együtteseként összesen 36.000 m2 bérelhető irodaterület foglal majd magába. A Skanska legújabb fejlesztése már most meghaladja a 70%-os telítettségi szintet, elsősorban az erős nemzetközi hátterű bérlőknek köszönhetően. A tervek szerint az épületkomplexum átadására két fázisban kerül sor 2018-ban, a komplexum LEED Gold minősítése már folyamatban van.

Chris Wilson, az IT Services Hungary Kft. ügyvezető igazgatója közölte: „a vállalatunk jelenleg két telephellyel rendelkezik Budapesten, ami több szempontból hátrányos működésünk szempontjából. A Mill Park 2.460 munkahelyet biztosít az ITSH számára. Így valamennyi budapesti munkatársunk egy telephelyen dolgozik majd. Ez a megoldás biztosítja a folyamatos bővülésünket, valamint elősegíti a divíziók közötti kooperációt is. Természetesen a vidéki telephelyeinkre – Debrecen, Pécs és Szeged – is kiemelt figyelmet fordítunk továbbra is. Ezekben a városokban további 2.500 kollégánk dolgozik.”

Print Friendly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.