Liftes cég költözik a CityZen irodaházba

Az Otis Felvonó Kft, a világ legnagyobb liftgyártó- és karbantartó cégének magyar leányvállalata áprilistól a Váci úti CityZen irodaházba költözik. A mozgólépcsőiről és mozgójárdáiról is ismert, Magyarországon piacvezető OTIS 870 m2-en alakítja ki új székhelyét a ConvergenCE által 2016-ban átadott A+ kategóriás irodaépületében.

“Április 10-én már az új székhelyünkön a Váci út 37. 8. emeletén kezdik meg kollégáink a munkájukat. A költözés lehetőséget adott számunkra a bővülésre, valamint arra, hogy a jellemzően magyar kötődésű kelet-európai vezetés számára is komfortos, reprezentatív otthont biztosítsunk.”  – mondta Jónás Csaba, a bérlő cég ügyvezető igazgatója.

A CityZen Irodaház a Váci úti irodafolyosó belső harmadában, a Dózsa György úti metrómegállónál helyezkedik el, fő jellemzői a rugalmasan alakítható, tágas és napfényes irodaterületek, valamint a legmagasabb szintű technikai felszereltség. Az irodaház kiegészítő szolgáltatásai közül külön említést érdemel a recepció mellett található Café Frei kávéház, illetve az utcafronton megnyitott SPAR élelmiszer-üzlet.

A parkolószinten biciklitárolók és zuhanyzós öltözőhelyiségek teszik kényelmesebbé az itt dolgozók mindennapjait, a BREEAM környezetvédelmi besorolásában „nagyon jó” minősítést kapott CityZen irodaház szolgáltatásainak szerves részeként.

A ConvergenCE alapvetően közép-európai független ingatlanberuházó és fejlesztő cég, de emellett vagyon- és ingatlankezelési, valamint projektmenedzseri szolgáltatásokat is végez. A cég alapítása óta összesen mintegy 150 millió euró értékben fejlesztett kereskedelmi ingatlanokat. Jelenleg is 150 millió euró értékben kezel különböző ingatlan-portfóliókat. Tulajdonosi és befektetői megbízás alapján összesen több mint 200 millió euró értékű ingatlant kezelt, illetve projekt-ellenőrzési feladatokat végzett

Print Friendly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.