Kifolynak a bérlők a Kálvin Square irodaházból

Csaknem minden négyzetméter foglalt a belvárosi Kálvin Square irodaházban, a 18 bérlővel immár 96%-os a kihasználtság a ConvergenCE-hez tartozó ingatlanban.

A bérlők között olyan cégek vannak, mint például a Philip Morris Magyarország, a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda, az Aegon Magyarország vagy a GEOX. Az épületben jelenleg mindössze egyetlen, 136 m2-es irodahelyiség elérhető.

A főváros szívében, a Kálvin téren álló, kilencemeletes, 9 500 m2-es irodaház belső megjelenése megújult, szolgáltatásai bővültek, amióta 2015 áprilisában a ConvergenCE megvásárolta és elkezdte az épület üzemeltetését. Néhány ötletes és hatékony átalakítással a ConvergenCE jelentősen felfrissítette az épület belső arculatát, növelve a bérlők kényelmét.

“Egy élő, zöld növényfal telepítésével barátságosabbá tettük a recepciót; felújítottuk a liftek előtereit és a közösségi tereket. Mindemellett zuhanyzós öltözőket alakítottunk ki a kerékpárral érkezők számára, hiszen ez manapság elengedhetetlen egy irodaházban” – mondja Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója. A kiváló helyen, két metróvonal, valamint számos villamos és busz megállójánál található Kálvin Square számos kényelmi szolgáltatást kínál: a földszinti kávézó mellett az épületben bank és gyógyszertár is van. Mindemellett a közvetlen közelben posta, éttermek, és a bevásárlási lehetőségek széles választéka is megtalálható.

A Kálvin Square-nek − műszaki felszereltsége mellett − a legkiválóbb szolgáltatása maga az elhelyezkedése, hiszen alig van még modern irodaház Budapesten két metróvonal kereszteződésénél.

A ConvergenCE alapvetően közép-európai független ingatlanberuházó és fejlesztő cég, de emellett vagyon- és ingatlankezelési, valamint projektmenedzseri szolgáltatásokat is végez. A cég alapítása óta összesen mintegy 150 millió euró értékben fejlesztett kereskedelmi ingatlanokat. Jelenleg is 150 millió euró értékben kezel különböző ingatlan-portfóliókat. Tulajdonosi és befektetői megbízás alapján összesen több mint 200 millió euró értékű ingatlant kezelt, illetve projekt-ellenőrzési feladatokat végzett

Print Friendly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.