Csaknem megtelt a Ballance Office Park

Szinte teljesen megtelt a CPI Property Group tulajdonában álló Balance Office Park torony épülete. A Váci úti irodapark második fázisát 2017 október végén adják át, ezzel a 10 ezer négyzetméternyi irodaterület után további 6500 m2 bérelhető területet létesül.

Az irodapark megújulásának első elemeként kezelt irodaház teljes körű felújítása egymillió euro összköltségű volt és a tervezettek szerint, 2016. májusában befejeződött. A területek több mint 50 százaléka már a felújítás alatt bérlőre talált. Az „élhetőbb munkakörnyezet” és az embert középpontba állító program zászlóshajójaként emlegetett épület a „The Living Workplace” szlogent kapta, mely nagyban utal az épületet és az irodaparkot körbevevő zöld, parkosított környezetre.

Legutóbbi sikeres tranzakcióknak köszönhetően újabb 1200 m2 irodaterületet adtak át a Balance Building-ben. A CPI fontos sikerként könyveli el, hogy székhelyéül választotta a projektet a Mall.hu webáruház is.

A magyar e-kereskedelmi piacon 11 éve jelenlévő webáruház jelenleg több, mint 100 főt foglalkoztat. A management elsődleges szándéka a munkavállalók gyorsabb és közvetlenebb kommunikációját segítő open-space iroda, mely nagyban hozzájárul az operatív működés további hatékonyságához.

 

Bodahelyi András, a Balance Office Park leasing managere kifejtette: „Nagy öröm számunkra, hogy egy rendkívül sikeres e-kereskedelmi szereplővel bővült irodaházunk bérlői portfóliója. A tárgyalásaink során igyekeztünk projektünk minden lehetőségét, adottságát a bérlői igény kiszolgálásához szabni. Az innovatív értéknövelés elsődleges szempont volt az irodapark felújításakor is. A CPI Group hazai aktív növekedési koncepciójának, és a gyors sikereknek köszönhetően 2017. októberében átadásra kerül a második fázis, – mely zöld parkkal, campus jelleggel csatlakozik majd az irodapark rendszerébe.

A Mall.hu mellett, az olasz hátterű Santa Monica RE Kft. is beköltözött az újonnan átadott 500 m2-es irodájába, mindkét bérleti tárgyalás az Eston közreműködésével zajlott.

 

Print Friendly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.