A CityZen Irodaházba költözött a Techwave

A Techwave informatikai vállalat áprilisban regionális fejlesztési központot nyitott Budapesten az A+ kategóriás CityZen irodaház harmadik emeletén, 382 m2-en. Az új iroda nyitásának célja a cég folyamatos növekedésének támogatása, valamint a régióban jelenlévő magas szintű technológiai szaktudás kiaknázása.

A minden tekintetben prémium minőséget képviselő, kiváló elhelyezkedésű CityZen Irodaház a Váci úti irodafolyosó belső harmadában, a Dózsa György úti metrómegállónál helyezkedik el, fő jellemzői a rugalmasan alakítható, tágas és napfényes terek, valamint a legmagasabb szintű technikai felszereltség. Az itt dolgozók kényelme érdekében az épületgépészeti berendezéseket mennyezeti középfolyosókban helyezték el, így az irodák belmagassága nagyobb az átlagosnál. Emellett álpadlóba rejtett kábelezés teszi lehetővé a rendezett és letisztult, teljesen akadálymentes irodaterek kialakítását.

“A CityZen korszerű és környezetbarát technológiai-, és stílusos belsőépítészeti megoldásai tökéletesen illeszkednek a Techwave arculatához és igényeihez. Várakozással tekintünk a további növekedési lehetőségeink elé erről az új bázisról. A Techwave új Európai Fejlesztési Központjának megnyitása a nemzetközi üzletfejlesztési stratégiánk fontos lépése, amely lehetőséget teremt arra, hogy a későbbiekben bővítsük a szoftverfejlesztési-, professzionális szolgáltatási- és egyéb tevékenységeinket” − mondta Raj Gummadapu, a Techwave vezérigazgatója.

A CityZen Irodaház vonzó választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek innovatív és korszerű céges imázsukhoz illeszkedő, minden igényt kielégítő új irodát keresnek a fővárosban. A tavaly év végén felújítás után átadott, és a ConvergenCE által üzemeltetett 12.600 m2-es épületben már csak 2.800 m2 szabad terület áll a leendő új bérlők rendelkezésére.

Print Friendly

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.