search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár:
Sopron, Erzsébet utca
Eladási ár 600 M Ft
Alapterület 4 191 m2
Bérleti díj Ft//hó

Sopron, Erzsébet utca

Típus eladó
vendéglátó egység
Méret 4 191 m2
Telekterület 4 191
Helyiségek száma 4
Eladási ár 600 M Ft 1 948 052 €
Ft

Az ingatlan leírása

Sopron, Belváros közelében, de mégis csendes, zöld övezetben, 4191 nm-es vendéglátó egység eladó. Az ingatlan 1998-ban újjá lett építve majd 2016-ban egy teljes felújítás/átépítés során (mely jelenleg is zajlik) gyakorlatilag egy újszerű, komplex egység kerül kialakításra. Ahogyan az alaprajzon is látható, a felső szinten található egy 66 nm-es és egy 74 nm-es ÚJ lakás is. Része egy hármas ingatlan csoportnak (M73718 - 28 szobás panzió - eredetileg 3 csillagos hotel és M73720 - kivett lakóház, udvar, gazdasági épület melyhez a vevő egy komplex 15 millió Ft. értékű terved ingyen megkap a jogerős építési engedéllyel együtt. Minden ingatlan külön helyrajzi számmal rendelkezik és külön is eladó!Remek befektetési lehetőség!Az OTP Bank elkötelezett a magyarországi vállalkozások sokrétű finanszírozásában.Ezen belül kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az MNB Növekedési Hitelprogramját (NHP) és az uniós támogatások nyújtotta lehetőségeket ügyfeleink minél nagyobb számban és mértékben tudják igénybe venni.További részletekért kérem, hívjon a +36 70 561 9526 telefonszámon!Referenciaszám: M73719

További adatok

Bejárat nincs megadva
Állapot új építésű
Fűtés nincs megadva
Energiatanusítvány nincs megadva
Hűtés nincs megadva
Építőanyag nincs megadva
Üzemeltetési díjban nincs megadva
Belmagasság
Parkoló nincs megadva
Emelet 0.0
Átadás éve nincs megadva
Lift
Felújítás éve nincs megadva
Akadálymentesített

1 további ajánlat erre az ingatlanrabeta

Rendszerünk végigböngészi helyetted az összes ajánlatot, majd kiszűri és csokorba rendezi az egy ingatlanhoz tartozó hirdetéseket (duplikációkat). Adatbázisunkban ez az ingatlan az alábbi paraméterekkel is szerepel:

Tudjon meg mindent a környékről

Hasznos szolgáltatások a környéken

{{$key | capitalize}}

  • {{$value}} db {{$key | capitalize | postName}}
Kedves Látogatónk

Köszöntjük a teljesen megújult Irodatérképen!

Oldalunkat jelenleg publikus béta verzióban tesszük elérhetővé mindenki számára, vagyis a következő napokban és hetekben még rengeteg apró javítással és új tartalommal találkozhatnak majd.

Addig is jó böngészést és ismerkedést a megújult oldalunkkal!

Irodatérkép csapata