search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár:
Perbál, Fő utca

A hirdetés már nem aktív

Perbál, Fő utca

Típus eladó
vendéglátó egység
Méret 220 m2
Telekterület 540
Helyiségek száma 4
Eladási ár 49,9 M Ft 162 013 €
Ft

Az ingatlan leírása

ÁRCSÖKKENÉS!!!PERBÁLON, a Fő utcában eladó egy nagy portállal rendelkező, utcára nyíló kiszolgálóhelyiséggel, KERTHELYISÉG kialakítási lehetőséggel, melegkonyha megvalósításával rendelkező üzlet-komplexum. A kerthelyiség 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. Az épületegyüttesben található egy 180 nm-es, 60 nm-es nappalival, amerikai konyhával, 2 hálószobával rendelkező ÖSSZKOMFORTOS LAKÓHÁZ is. Az ingatlanban eddig pékség működött. Az ingatlanon akár kerthelyiséggel működő éttermet, akár vegyesboltot, vagy szolgáltató létesítményt ki lehet alakítani. Elhelyezkedése révén mind az átmenő, mind a helyi forgalom sikeres működést ígér. A bolt előtt van a buszmegálló, a környezetében lakótelep, a 102-es úton naponta 20-30 ezer gépjármű halad át. A település átlagéletkora kb. 35 év, ugyanakkor jelenleg nincs olyan szórakozási lehetőség, ahol a fiatal- és középkorosztály szabadidejét eltölthetné. A lakóingatlan szeparált, garázzsal és minden kényelmi funkcióval ellátott. Ideális családi vállalkozásoknak!Ajánlom azoknak, akik önálló vállalkozás indításában, vagy jelenlegi üzleti tevékenységük bővítésében gondolkodnak. Felszereltsége, elhelyezkedése, kényelmi funkciói alapján befektetési céllal is jövedelmező beruházás lehet. Irányára 49,9 M FtAz ingatlanhoz opcionálisan tartozik egy 45 fő kiszolgálására alkalmas, előkerttel rendelkező jó állapotú borospince is, mely tovább színesítheti a vendéglátói vagy szolgáltatói tevékenységet. A  irányára: 8,5 M Ft. Szeredi Pál+36 20 745-6611

További adatok

Bejárat nincs megadva
Állapot jó állapotú
Fűtés gáz (cirko)
Energiatanusítvány nincs megadva
Hűtés nincs megadva
Építőanyag Tégla építésű
Üzemeltetési díjban nincs megadva
Belmagasság
Parkoló garázs
Emelet
Átadás éve nincs megadva
Lift
Felújítás éve nincs megadva
Akadálymentesített

1 további ajánlat erre az ingatlanrabeta

Rendszerünk végigböngészi helyetted az összes ajánlatot, majd kiszűri és csokorba rendezi az egy ingatlanhoz tartozó hirdetéseket (duplikációkat). Adatbázisunkban ez az ingatlan az alábbi paraméterekkel is szerepel:

Tudjon meg mindent a környékről

Hasznos szolgáltatások a környéken

{{$key | capitalize}}

  • {{$value}} db {{$key | capitalize | postName}}
Kedves Látogatónk

Köszöntjük a teljesen megújult Irodatérképen!

Oldalunkat jelenleg publikus béta verzióban tesszük elérhetővé mindenki számára, vagyis a következő napokban és hetekben még rengeteg apró javítással és új tartalommal találkozhatnak majd.

Addig is jó böngészést és ismerkedést a megújult oldalunkkal!

Irodatérkép csapata