search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár:
Medgyesegyháza, cím nincs megadva
Eladási ár 35 M Ft
Alapterület 402 m2
Bérleti díj Ft//hó

Medgyesegyháza, cím nincs megadva

Típus eladó
vendéglátó egység
Méret 402 m2
Telekterület 450
Helyiségek száma
Eladási ár 35 M Ft 113 636,4 €
Ft

Az ingatlan leírása

Egy 10 éve remekül működő étterem keresi új tulajdonosát Medgyesegyháza szívében és nem csak a tulajdonosát, hanem egy olyan embert vagy családot aki hasonló odaadással és szakértelemmel viszi tovább ezt a jól bejáratott helyet, mint az elődei. Minden adott, hogy étterem továbbra is sikeres legyen, de a tulajokat magával ragadta az olasz életérzés, amit az étterem hangulata okozott ezért kis időre kiköltöztek a pizza hazájába. A hely adottságai rendkívül jók, a méltán híres étterem és pizzéria régi vendégei már alig várják, hogy újra legyen egy közösségi hely Medgyesen ahol nemcsak a helyiek hanem a környék lakói is egy finomat ehessenek. Akár rendezvénynek akár csak egy könnyed vacsorának otthont tud adni. Ehhez minden feltétel adott, klimatizált kellemes környezet, különterem, kerthelyiség, fatüzelésű kemencében sülő pizza/látvány pizza sütés, olaszországi tapasztalat alapján készült recept, házhoz szállítás több településre, kialakítható borospince. Az étterem minden ÁNTSZ elvárásnak megfelel, működő weboldala van, a melegvizet napkollektor szolgáltatja, riasztót is beszereltek. Kell ennél több? HA TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN, FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL. HA HITELRE VAN SZÜKSÉGE, A LEGKEDVEZŐBBET AJÁNLOM ÉS AZ ÜGYINTÉZÉS FÁRADALMAIT IS ÁTVÁLLALOM! ÜGYVÉDET SEM KELL KERESNIE, HISZ INGATLAN ÜGYEKBEN JÁRTAS PROFI ÜGYVÉDDEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

További adatok

Bejárat nincs megadva
Állapot újszerű
Fűtés gáz (cirko)
Energiatanusítvány nincs megadva
Hűtés nincs megadva
Építőanyag nincs megadva
Üzemeltetési díjban nincs megadva
Belmagasság
Parkoló nincs megadva
Emelet
Átadás éve nincs megadva
Lift
Felújítás éve nincs megadva
Akadálymentesített

1 további ajánlat erre az ingatlanrabeta

Rendszerünk végigböngészi helyetted az összes ajánlatot, majd kiszűri és csokorba rendezi az egy ingatlanhoz tartozó hirdetéseket (duplikációkat). Adatbázisunkban ez az ingatlan az alábbi paraméterekkel is szerepel:

Tudjon meg mindent a környékről

Hasznos szolgáltatások a környéken

{{$key | capitalize}}

  • {{$value}} db {{$key | capitalize | postName}}
Kedves Látogatónk

Köszöntjük a teljesen megújult Irodatérképen!

Oldalunkat jelenleg publikus béta verzióban tesszük elérhetővé mindenki számára, vagyis a következő napokban és hetekben még rengeteg apró javítással és új tartalommal találkozhatnak majd.

Addig is jó böngészést és ismerkedést a megújult oldalunkkal!

Irodatérkép csapata