search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár:
Harkány, Fürdő utca
Eladási ár 63 M Ft
Alapterület 1 080 m2
Bérleti díj Ft//hó

Harkány, Fürdő utca

Típus eladó
vendéglátó egység
Méret 1 080 m2
Telekterület 2 995
Helyiségek száma
Eladási ár 63 M Ft 204 545,5 €
Ft

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Harkányban, központi helyen, a gyógyfürdő mellett egy társasüdülőből kialakított, belső korszerűsítés után, de akár jelenlegi állapotában is üzemeltethető hotelt! 2995 m2 parkosított telken, 3 szinten, a következő helyiségek állnak a vendégek részére: Földszint: társalgó, étkező, közlekedő-előtér, melegítő konyha, kazánház, 2 raktár, folyosó, gondnoki iroda, személyzeti pihenő + fürdő, 7 vendégszoba zuhanyzóval, kézmosókkal, 2 személy részére berendezve, férfi-női különálló WC és kézmosó helyiség a folyosó végén, személyzeti mosdó, személyzeti munkahelyiség, illetve meleg víz előállító bojler szoba (4 x 200literes elektromos bojler). Alapterület összesen nettó: 393,5 m2.Emelet: közlekedő, napozó terasz, bár és raktár, 9 vendégszoba zuhanyzóval, kézmosókkal 2 személy részére berendezve (a NY-ra néző szobákból 4 erkélyes), férfi-női különálló WC és kézmosó helyiség a folyosó végén, folyosó. Alapterület összesen nettó: 277,0 m2Tetőtér: előtér és folyosó, konferenciaterem, társalgók, játszó és sportszoba a hozzá tartozó WC és kézmosókkal, 2 apartman, kéthelyiséges, 4 személy részére, fürdőszobával + WC-vel. Alapterület összesen nettó: 266 m2.Fűtés: központi, gázkazánnal. A telek hátsó részén szilárd burkolatú, betonozott, biztonságos parkoló került kialakításra, kb. 25-30 gépkocsi számára. A teljes terület körbekerített, az épület riasztóval védett. Az ingatlan önállóan és céggel együtt is megvásárolható!További információért hívjon bizalommal! Referenciaszám: M63047

További adatok

Bejárat nincs megadva
Állapot közepes állapotú
Fűtés házközponti
Energiatanusítvány nincs megadva
Hűtés nincs megadva
Építőanyag nincs megadva
Üzemeltetési díjban nincs megadva
Belmagasság
Parkoló nincs megadva
Emelet
Átadás éve nincs megadva
Lift
Felújítás éve nincs megadva
Akadálymentesített

1 további ajánlat erre az ingatlanrabeta

Rendszerünk végigböngészi helyetted az összes ajánlatot, majd kiszűri és csokorba rendezi az egy ingatlanhoz tartozó hirdetéseket (duplikációkat). Adatbázisunkban ez az ingatlan az alábbi paraméterekkel is szerepel:

Tudjon meg mindent a környékről

Hasznos szolgáltatások a környéken

{{$key | capitalize}}

  • {{$value}} db {{$key | capitalize | postName}}
Kedves Látogatónk

Köszöntjük a teljesen megújult Irodatérképen!

Oldalunkat jelenleg publikus béta verzióban tesszük elérhetővé mindenki számára, vagyis a következő napokban és hetekben még rengeteg apró javítással és új tartalommal találkozhatnak majd.

Addig is jó böngészést és ismerkedést a megújult oldalunkkal!

Irodatérkép csapata