search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár:
Fülöpszállás, cím nincs megadva
Eladási ár 120 M Ft
Alapterület 54 455 m2
Bérleti díj Ft//hó

Fülöpszállás, cím nincs megadva

Típus eladó
vendéglátó egység
Méret 54 455 m2
Telekterület 54 455
Helyiségek száma
Eladási ár 120 M Ft 389 610,4 €
Ft

Az ingatlan leírása

Hivatkozási szám: LE-34. A csárda a Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében, Kecskeméttől mindössze 30 kilométer távolságban, az 52-es számú főút mentén helyezkedik el. A hosszú évek alatt országosan és külföldön is a Kamion forgalom miatt elismert vendéglátó egységgé vált. Ezt biztosítja a hatalmas parkoló és a mellette lévő benzinkút is.A teljes terület mindösszesen 54.455 nm. Ebből a telephely 7.287 nm, ehhez tartozik a saját parkoló, mely 1300 nm.A csárda épülete 1992-ben épült, majd 2004-ben felújításra került, alapterülete 285 nm. A tetőtér nem került még beépítésre, itt 10 db apartman alakítható ki. A területen egy további 210 nm-es felépítmény is található, mely egy komplett kialakítású lakás, valamint egy hozzá kapcsolódó 155 nm-es raktárból áll. (Ez a tetőtér is beépíthető és ismét 10 db apartmannal bővithető). A csárdához és a hozzá kapcsolódó egységekhez tartozik továbbá egy 4 hektáros erdő, vadászház, faházak, akár egy kemping tábor kialakítására is kiválóan alkalmas. A csárdától 10 km-re található a Kolon-tó. A térség legnagyobb édesvizi mocsara, mely a madárvilág iránt érdeklődőknek nyújt nagy élményt.A csárda befogadó képessége 60 fő + a terasz 40 fő. Jelenleg folyamatos nyitvatartással müködik. IV. kategóriás

További adatok

Bejárat nincs megadva
Állapot nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Energiatanusítvány nincs megadva
Hűtés nincs megadva
Építőanyag nincs megadva
Üzemeltetési díjban nincs megadva
Belmagasság
Parkoló nincs megadva
Emelet
Átadás éve nincs megadva
Lift
Felújítás éve nincs megadva
Akadálymentesített

1 további ajánlat erre az ingatlanrabeta

Rendszerünk végigböngészi helyetted az összes ajánlatot, majd kiszűri és csokorba rendezi az egy ingatlanhoz tartozó hirdetéseket (duplikációkat). Adatbázisunkban ez az ingatlan az alábbi paraméterekkel is szerepel:

Tudjon meg mindent a környékről

Hasznos szolgáltatások a környéken

{{$key | capitalize}}

  • {{$value}} db {{$key | capitalize | postName}}
Kedves Látogatónk

Köszöntjük a teljesen megújult Irodatérképen!

Oldalunkat jelenleg publikus béta verzióban tesszük elérhetővé mindenki számára, vagyis a következő napokban és hetekben még rengeteg apró javítással és új tartalommal találkozhatnak majd.

Addig is jó böngészést és ismerkedést a megújult oldalunkkal!

Irodatérkép csapata